Onze huurprijzen per overnachting : (inclusief garage, exclusief schoonmaak en energie)
!! 10% korting op verblijf vanaf 1 week en 15% vanaf 2 weken ; in juli en augustus 10% korting vanaf 2 weken
Periode 5 : okt.,nov.,dec.,jan.,febr.,mrt. en apr. (uitgez. schoolvakanties en speciale weekends vermeld bij periode 3) : 45 euro voor weekdagen en 55 euro voor weekends (vr.,zat.,zon.)
Periode 4 : mei, juni en sept. (uitgez. speciale weekends vermeld bij periode 3) : 55 euro voor weekdagen (ma.,di.,woe.,do.) en 65 euro voor weekends (vr.,zat.,zon.)
Periode 3 : Paasvakantie, Kerstvakantie, krokusvakantie en herfstvakantie : 70 euro.
!! uitgez. Paasweekend en weekend 11 november = 80 euro
!! uitgez. weekend van Hemelvaart, Pinksteren en weekend 1 mei = 90 euro
!! uitgez. 31/12 = 100 euro
Periode 2 : tussen 1 juli en 12 juli en tussen 17 aug. en 31 aug. : 95 euro (uitgez.Sint-Bernardusweekend = 100 euro per nacht).
Periode 1 : tussen 13 juli en 16 aug. : 100 euro.
!! Telkens 10% korting op verblijf vanaf 1 week en 15% vanaf 2 weken; in juli en augustus 10% korting vanaf 2 weken.
Bij elke verhuring zorgen wij voor een kleine attentie !
We vragen telkens een minimumreservatie van 2 nachten, m.a.w. geen verhuring voor 1 nacht. Tijdens verlengde weekends en vakantieperiodes geldt een minimumverblijf van 3 nachten.
NIEUW !! Tijdens de weekends buiten de schoolvakanties kunt u mits een toeslag van 25 euro blijven tot zondag 16u (i.p.v. 10u30).

Schoonmaak :
U hoeft het appartement niet schoon te maken bij uw vertrek. Ons motto : vakantie is vakantie ! Wij doen voor u het poetswerk voor 50 euro. Om te verzekeren dat iedereen van een net appartement kan genieten bieden wij u deze service aan. Voor alle duidelijkheid : deze forfait van 50 euro voor het poetswerk komt bij elke verhuring nog bovenop de huurprijs.

Energie :
Voor het energieverbruik (water+electriciteit en gas) rekenen wij een vast bedrag van 5 euro per overnachting tussen 1 mei en 30 september en 10 euro per overnachting tussen 1 oktober en 30 april. Dit betreft een normaal huishoudelijk verbruik.

Garage :
Het appartement wordt steeds verhuurd in combinatie met de garage. De garage is inbegrepen in de huurprijs. De garage bevindt zich op 50 meter van het appartement in een volledig afgesloten garagebox in een ondergronds garagecomplex onder de zeedijk (handig ook voor de strandspulletjes). Afmetingen : 5m70 lang, 2m85 breed en 1m85 hoog.
! In volledig Nieuwpoort-Bad is het betalend parkeren.

Voorschot :
Bij elke reservering wordt binnen de 7 dagen een voorschot gevraagd van 50 % van de totaalprijs. Het resterende saldo wordt betaald ten laatste 3 weken vóór het begin van de huurperiode.

Waarborg :
Voor elke verblijf wordt een waarborg gevraagd van 150 euro. Bij een positief verblijf (geen schade, geen verlies sleutel) wordt de waarborg ten laatste 14 dagen na het verblijf terugbetaald op uw rekening.

Huurperiodes :
U kunt het appartement huren voor de data naar uw keuze (niet gebonden aan midweek of weekend). Kies zelf vrij de duur van uw verblijf. Het appartement is voor u beschikbaar vanaf 16u op de dag van aankomst en tot 10u30 op de dag van uw vertrek. NIEUW : Tijdens de weekends buiten de schoolvakanties kunt u mits een toeslag van 25 euro op zondag blijven tot 16u.
We vragen telkens een minimumreservatie van 2 nachten, m.a.w. geen verhuring voor 1 nacht. Tijdens verlengde weekends en vakantieperiodes geldt een minimumverblijf van 3 nachten.
U kunt de beschikbare data terugvinden op onze website onder de rubriek Beschikbaarheid.

Andere voorwaarden :
Ontvangst en terugbezorging van de sleutels gebeurt in afspraak met de eigenaar.
De huurder dient zich te houden aan het reglement van inwendige orde. Dit reglement bevindt zich in het appartement.
Dieren zijn niet toegelaten in het appartement.
In het appartementsgebouw en in het appartement zelf mag om veiligheidsreden niet gerookt worden.
Het appartement mag niet onderverhuurd worden.