Ons appartement is zeer centraal doch rustig gelegen te Nieuwpoort-Bad op 100m van het strand en 100m van de havengeul en bevindt zich in een nieuwbouwappartement (afwerking november 2011) aan het begin van de Franslaan.

Het appartement is gelegen op de 2de verdieping en bevat woonkamer met keukenhoek, ruime badkamer, afzonderlijk toilet en 2 slaapkamers : kamer met dubbel bed (tevens klein terras) en kamer met stapelbed.
Aan de voorzijde kunt u genieten van een balkon met terrasstoelen en tafeltje.
De inrichting is nieuw en modern, voorzien van alle comfort. De keuken is voorzien van combi-oven, koelkast met diepvriesvak, vaatwas, koffiezet, enz. Uiteraard is er een TV aanwezig en tevens een DVD-speler.
Het appartement beschikt over een automatisch ventilatiesysteem en een videofoon.
Indien gewenst, voorzien wij voor uw baby een reisbedje en kinderstoel.
Voor de kinderen hebben wij ook wat speelgoed voorzien.

Wij hebben ons appartement met zorg ingericht en vragen onze gasten om alle meubilair en infrastructuur met respect te behandelen. In het appartement mag bijgevolg niet gerookt worden. Huisdieren zijn niet toegelaten.

Het appartement wordt steeds verhuurd in combinatie met de garage. Deze garage is een volledig afgesloten garagebox in de ondergrondse parking van het Hendrikaplein (op 50m van het appartement en onder de zeedijk; handig voor strandspulletjes in de zomer).