We hebben het prima naar onze zin gehad in jullie mooi appartement. We komen al jaren graag in Nieuwpoort en zijn ervan overtuigd dat we zeker terug komen in jullie appartement. Nieuwpoort is voor ons thuis komen, en dat gevoel hadden we ook in jullie appartement ! Bedankt en tot ziens ! (Familie B. uit Hees-Bilzen)

 

Wij hebben erg genoten van ons verblijf in jullie appartement. Een heel proper, gezellig en verzorgd appartement ! Dikke duim voor degene die instaat voor de opkuis, geen enkele opmerking, was echt heel netjes ! (Familie K. uit Evergem)

 

We hebben het super naar onze zin gehad ! Het was super proper toen we binnen kwamen. We maken zeker en vast reclame ! Jullie appartement is TOP ! (Familie D. uit Bornem)

 

Bedankt voor het leuke verblijf. Alles was tip-top in orde. (Familie M. uit Hulshout)

 

Proficiat met jullie piekfijn ingericht appartement. Het was een zeer aangenaam verblijf. Tot ziens. (Familie D. uit Hoegaarden)

 

Ons weekend was geslaagd. Goed geslapen. Proper en net gepoetst bij aankomst ! Doe zo voort en tot nog eens. (Familie J. uit Gent)

 

Het was een zeer aangenaam verblijf in een top-accomodatie ! (Familie V. uit Lummen)

 

Lieve familie, reeds 3 maal verbleven we in jullie vakantiestekje in Nieuwpoort-Bad. We hebben er ons hart verloren … meer uitleg hoeft niet !! Doe zo voort. (Fam. V. uit Sint-Niklaas)

 

Bedankt voor het nette en gezellige appartement ! We komen zeker terug ! (Familie D. uit Wilrijk)

 

Onze hartelijke dank. We hebben volop genoten. (Familie L. uit Swalmen NL)

 

We hebben gevonden wat we zochten en komen alleszins terug ! (Familie V. uit Aalter)

 

Bedankt voor onze vakantie ! Het appartement is super in orde en alles is aanwezig om een leuk verblijf te hebben ! De ontvangst was erg aangenaam en we waren ook erg blij met de attentie ! Bedankt voor alles, we keren zeker eens terug. (Familie D. uit Paal-Beringen)

 

Ja, het mag gezegd worden. Nieuwpoort-Bad is wondermooi geworden. De mooie wandelpromenade langs de havengeul, het mooie zandstrand, en voor de dames de exclusieve winkelstraat, zorgen samen met jullie appartement voor een onvergetelijke vakantie waar we zeker nog eens terugkomen. (Familie V. uit Hasselt)

 

Nogmaals bedankt dat we gebruik mochten maken van jullie appartement ! Het was heel leuk. (Familie V. uit Genk)

 

Ons verblijf is heel goed verlopen. Alles tiptop in orde. Bedankt en tot ziens ! (Familie L. uit Vilvoorde)

 

Het geschenk voor onze ouders is zeker in de smaak gevallen. Vooral de centrale ligging was voor hen bijzonder handig. (Familie G. uit Kortrijk)

 

Mogen we even punten geven ? (beroepsmisvorming)
Ligging 10/10 ; netheid 10/10 ; ontvangst 10/10. Geslaagd met onderscheiding ! (Familie D. uit Beernem)

 

Wij vonden het aangenaam in jullie verblijf. Niets op aan te merken, alles dichtbij zoals bakker, slager, tram, grote winkels. (Familie D. uit Geluwe)

 

Wij hebben hier een zeer aangenaam verblijf gehad samen met onze kleine spruit ! Het appartement is tip top in orde en bovendien kraaknet ! Wij komen zeker nog eens terug, een echte aanrader !! (Familie C. uit Halle)

 

We hebben begin juli een midweek in jullie appartement gelogeerd en kunnen alleen maar heel lovend zijn. Het was een hartelijke ontvangst, heel persoonlijk met die attenties, het appartement was tiptop in orde en heel proper, ook het kunnen gebruik maken van garagebox zorgt voor een aangenamer verblijf. Jullie tips voor uitstapjes en het kindvriendelijke restaurant hebben we ter harte genomen en hebben echt geholpen om er een ontzettend geslaagde vakantie van te maken. Bedankt! (Familie V. uit Maaseik)